Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert single riders-wachtrij bij de Python

08-02-2018, 11:01 uur | ReactiesFoto: Jeroen Schulz

De Efteling gaat de wachtrij van de Python optimaliseren. Om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk mensen een ritje kunnen maken in de beroemde achtbaan, wordt er komend voorjaar een single riders-rij geïntroduceerd. Dat vertelt Efteling-ingenieur Joost Schetters in een interview.

De single riders-rij is bedoeld voor bezoekers die de Python individueel willen bezoeken. Lege plekken in de treinen worden ermee opgevuld. "Net zoals bij Joris en de Draak zorgt een medewerker er straks voor dat de karretjes optimaal gevuld worden met een genummerd systeem", aldus Schetters.

ZIE OOK: Efteling plaatst eerste baandelen van vernieuwde Python

Daarnaast komt er een grotere wachtruimte voor mensen met een handicap. "Om dit mogelijk te maken, wordt de uitgang iets verlegd en maak je geen bochtje meer naar links, maar loop je verder door naar voren. Zo komen de in- en uitgang dichter bij elkaar te liggen."

De Python ondergaat momenteel de grootste renovatie sinds de opening in 1981. Het grootste gedeelte van de baan wordt helemaal opnieuw opgebouwd. Eind maart vindt de heropening plaats. De werkzaamheden liggen op schema.

ZIE OOK: Korter wachten bij Efteling-achtbaan dankzij nieuw systeem

Reacties
Bijdrage