Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling krijgt 72 oplaadpunten voor mobiele telefoons

08-02-2018, 19.29 uur | Reacties

Efteling-bezoekers hoeven zich voortaan geen zorgen meer te maken over de batterij van hun smartphone. Het attractiepark krijgt tientallen gratis oplaadpunten voor mobiele telefoons. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De oplaadlocaties worden vrijdag geplaatst in restaurant Het Witte Paard, het Efteling Theater, restaurant Panorama, souvenirwinkel Efteldingen en horecacomplex Station de Oost. "We krijgen zes oplaadpalen, met elk twaalf oplaadpunten." In totaal komen er dus 72 oplaadpunten. Op de parkplattegrond wordt aangegeven waar die zich precies bevinden.

Over de introductie van de oplaadstations wordt al sinds 2015 gesproken. Een jaar geleden vertelde een voorlichtster nog dat de stations afgelopen zomer geïntroduceerd zouden worden.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be