Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Alton Towers Resort

Unieke kans: jouw naam op een tegel in een pretpark

08-02-2018, 13:05 uur | Reacties

Pretparkfans krijgen de kans om vereeuwigd te worden in een attractiepark. Bij de ingang van het Engelse Alton Towers komen speciale tegeltjes te liggen met namen en persoonlijke boodschappen van bezoekers. Iedereen kan voor 50 pond - ongeveer 57 euro - een gepersonaliseerd tegeltje bestellen.

"Dit is een unieke kans om jouw stempel op Alton Towers te drukken", staat in een online promotietekst. Elk tegeltje heeft plek voor twee regels van zestien karakters, inclusief spaties en leestekens. Bezoekers kunnen kiezen uit paarse of gouden gravure.

ZIE OOK: Disneyland Paris haalt tegeltjes met namen van bezoekers weg

De teksten worden vooraf wel gecontroleerd door het pretpark. "De tegels zijn bijvoorbeeld geschikt voor namen, steden, data of andere persoonlijke boodschappen." Ongepaste uitingen zijn uit den boze. Enkele weken na de bestelling wordt de tegel daadwerkelijk geplaatst op het entreeplein van Alton Towers.

Kopers ontvangen ook een speciaal certificaat. Het attractiepark belooft dat de tegels minstens twee jaar blijven liggen, maar waarschijnlijk langer. "Het kan wel zijn dat de tegels na verloop van tijd slijten of beschadigd raken", waarschuwt Alton Towers.

ZIE OOK: Disneyland Paris introduceert gepersonaliseerde toverstokken

Reacties
Bijdrage