Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Medewerkers Toverland krijgen nieuwe personeelskleding

09-02-2018, 10:00 uur | Reacties

Medewerkers van Toverland krijgen dit jaar een gloednieuwe outfit. Het Limburgse attractiepark introduceert in de zomervakantie nieuwe kleding voor zeshonderd personeelsleden. Vandaag wordt alvast een ontwerp naar buiten gebracht.

Het gaat om kledij voor werknemers van de afdelingen Gastenservice en Merchandise, Attracties, Horeca, Evenementen, Schoonmaak, Groenvoorziening, Technische Dienst, Beveiliging en Parkmanagement. De look hangt samen met de nieuwe huisstijl die Toverland onlangs presenteerde, inclusief een nieuw logo.


ZIE OOK: Dit is het nieuwe logo van Toverland

Tot nu toe droegen Toverland-medewerkers simpele paarse polo's en zwarte broeken. "De kleding past straks perfect bij de dienst die de medewerker verleent", zegt commercieel en creatief adviseur Janou Gelissen, dochter van Toverland-eigenaar Jean Gelissen.

Het park werkt voor de outfits samen met het Utrechtse kledingbedrijf Emergo Textile Projects. De ontwerpfase nam zo'n acht maanden in beslag. Op dit moment wordt de kleding geproduceerd.

Toverland opent op zaterdag 7 juli het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon, met de spectaculaire veertig meter hoge wing coaster Fenix en de waterattractie Merlin's Quest.

ZIE OOK: Foto's: nieuwe personeelskleding voor medewerkers Efteling

Reacties