Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Medewerkers Toverland krijgen nieuwe personeelskleding

09-02-2018, 10.00 uur | Reacties

Medewerkers van Toverland krijgen dit jaar een gloednieuwe outfit. Het Limburgse attractiepark introduceert in de zomervakantie nieuwe kleding voor zeshonderd personeelsleden. Vandaag wordt alvast een ontwerp naar buiten gebracht.

Het gaat om kledij voor werknemers van de afdelingen Gastenservice en Merchandise, Attracties, Horeca, Evenementen, Schoonmaak, Groenvoorziening, Technische Dienst, Beveiliging en Parkmanagement. De look hangt samen met de nieuwe huisstijl die Toverland onlangs presenteerde, inclusief een nieuw logo.

Tot nu toe droegen Toverland-medewerkers simpele paarse polo's en zwarte broeken. "De kleding past straks perfect bij de dienst die de medewerker verleent", zegt commercieel en creatief adviseur Janou Gelissen, dochter van Toverland-eigenaar Jean Gelissen.

Het park werkt voor de outfits samen met het Utrechtse kledingbedrijf Emergo Textile Projects. De ontwerpfase nam zo'n acht maanden in beslag. Op dit moment wordt de kleding geproduceerd.

Toverland opent op zaterdag 7 juli het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon, met de spectaculaire veertig meter hoge wing coaster Fenix en de waterattractie Merlin's Quest.

Meer Attractiepark Toverland