Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rattenplaag Disneyland Paris loopt uit de hand

15-10-2011, 15.35 uur

Medewerkers van Disneyland Paris doen een boekje open over de enorme ratten- en muizenplaag in het park. In de Franse krant Le Parisien komen personeelsleden aan het woord die steen en been klagen over de knaagdieren.

"Het wordt steeds erger. Vroeger liepen er alleen 's nachts knaagdieren rond, tegenwoordig begeven ze zich overdag tussen de bezoekers. Sommige klimmen in kinderwagens of lopen over de ruggen van gasten."

Vooral in de buurt van Pirates of the Caribbean stikt het van de beesten. La Plage des Pirates werd deze week zelfs gesloten omdat de kinderspeeltuin bevolkt werd door tientallen tamme ratten. Ook uitgaangsgebied Disney Village is nog steeds niet knaagdiervrij.

Een medewerker vertelt: "We krijgen dagelijks klachten. Muizen en ratten vreten onze voorraden hamburgers aan. We hebben de opdracht gekregen om de beesten zelf dood te slaan." Disneyland ontkent dat er sprake is van problemen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be