Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Pretpark draait bezuinigingen terug na kritiek

25-01-2018, 18.16 uur

Het grootste attractiepark van Groot-Brittannië heeft spijt van ingrijpende bezuinigingsmaatregelen die deze week werden aangekondigd. Alton Towers liet weten dat een groot deel van de attracties voortaan pas uren later opengaat. Dat zorgde voor een stortvloed van kritiek op social media.

De controversiële bezuinigingen worden nu grotendeels weer teruggedraaid, blijkt uit een nieuw bericht op de website van het pretpark. "Vanaf 10.00 uur is meer dan de helft van de attracties voor alle bezoekers beschikbaar", belooft Alton Towers. "Alle andere attracties openen dagelijks uiterlijk om 11.00 uur."

Bovendien zijn de openingstijden flexibel, benadrukt het park. "Als het druk is, zullen we altijd ons best doen om langer open te blijven!" Abonnementhouders en hotelgasten mogen 's ochtends vóór openingstijd al gebruikmaken van enkele attracties, waaronder de nieuwe houten achtbaan Wicker Man. Het zomerseizoen van Alton Towers begint op 17 maart.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be