Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen eist gigantische schadevergoeding van 'hacker'

12-10-2011, 23.32 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen denkt de hacker op het spoor te hebben die de afgelopen maanden geheimen aan ons doorspeelde. Een ICT-deskundige van het pretpark wordt ervan verdacht vertrouwelijke informatie gelekt te hebben aan Looopings.

Hij kraakte naar verluidt ook de e-mailboxen van directieleden en het Twitter-account van bazin Angelique Klar. De man is intussen ontslagen.

Het pretpark deed aangifte en huurde een recherchebureau in. Zo kwam men de vermeende hacker op het spoor. Slagharen eist een schadevergoeding van ruim 200.000 euro, plus een vergoeding van alle gemaakte advocatenkosten. Looopings heeft altijd geweigerd om anonieme bronnen prijs te geven.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be