Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Dieren verkennen nieuwe savanne in Safaripark Beekse Bergen

19-01-2018, 20.26 uur

De dieren van Safaripark Beekse Bergen hebben voor het eerst een grote nieuwe savanne kunnen verkennen. Het gebied is onderdeel van vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen, dat in april opengaat. Gasten kunnen straks overnachten in lodges, safaritenten en boomhutten met uitzicht over de savanne.

De grote vlakte wordt bevolkt door giraffen, zebra's, gnoes, waterbokken, struisvogels en dromedarissen. De komende weken kunnen ze wennen aan hun nieuwe verblijf. "Voor de dieren is het prettig om volledig geacclimatiseerd te zijn als de eerste gasten arriveren", zegt zoölogisch manager Martin van Hees.

Dankzij ingenieuze natuurlijke afscheidingen in de grond, met stevige hekconstructies, kunnen de dieren niet in de buurt van de bezoekers komen. De komende tijd gaan ook de neushoorns, leeuwen, zeboes, antilopen en wattoesirunderen de verschillende savannes en bosgebieden in het Safari Resort bewonen.



Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be