Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Beekse Bergen

Dieren verkennen nieuwe savanne in Safaripark Beekse Bergen

19-01-2018, 20:26 uur | Reacties

De dieren van Safaripark Beekse Bergen hebben voor het eerst een grote nieuwe savanne kunnen verkennen. Het gebied is onderdeel van vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen, dat in april opengaat. Gasten kunnen straks overnachten in lodges, safaritenten en boomhutten met uitzicht over de savanne.

De grote vlakte wordt bevolkt door giraffen, zebra's, gnoes, waterbokken, struisvogels en dromedarissen. De komende weken kunnen ze wennen aan hun nieuwe verblijf. "Voor de dieren is het prettig om volledig geacclimatiseerd te zijn als de eerste gasten arriveren", zegt zo├Âlogisch manager Martin van Hees.

ZIE OOK: Beekse Bergen onthult eerste huisjes in nieuw vakantiepark

Dankzij ingenieuze natuurlijke afscheidingen in de grond, met stevige hekconstructies, kunnen de dieren niet in de buurt van de bezoekers komen. De komende tijd gaan ook de neushoorns, leeuwen, zeboes, antilopen en wattoesirunderen de verschillende savannes en bosgebieden in het Safari Resort bewonen.ZIE OOK: Safaripark Beekse Bergen steekt 100 miljoen euro in nieuw vakantiepark: 'Wakker worden tussen de leeuwen'

Reacties
Bijdrage