Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
London Zoo

Dierentuin Londen vernoemt okapi naar vriendin van prins Harry

18-01-2018, 13.33 uur

De dierentuin van Londen heeft een pasgeboren okapi een bijzondere naam gegeven. De London Zoo besloot het schattige diertje te vernoemen naar Meghan Markle, de verloofde van prins Harry. Bij het grote publiek is Markle bekend als Rachel uit de tv-serie Suits.

"Fantastisch nieuws", jubelt London Zoo op social media. "Er is een zeldzame okapi geboren. Dierenverzorgers hebben haar Meghan genoemd, vernoemd naar Meghan Markel, vooruitlopend op de koninklijke bruiloft."

De geboorte vond afgelopen zaterdag plaats. Verzorgers hielden tijdens de bevalling een oogje in het zeil met behulp van beveiligingscamera's. Volgens de Engelse dierentuin maken moeder en dochter het goed. "We zijn erg blij met de ontwikkelingen."

Meer London Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be