Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Openingsdatum van nieuwe achtbaan Toverland bekend

18-01-2018, 16:59 uur | Reacties

Toverland heeft bekendgemaakt wanneer de nieuwe achtbaan Fenix opengaat. Bezoekers kunnen vanaf zaterdag 7 juli 2018 een ritje maken in de spectaculaire veertig meter hoge wing coaster. Tegelijkertijd opent ook de rest van het mysterieuze themagebied Avalon, met waterattractie Merlin's Quest, een winkel en een groot restaurant.

Bovendien moet op dezelfde dag een nieuwe hoofdingang in gebruik worden genomen. Het Limburgse attractiepark bouwt momenteel ook een uitvoerig gedecoreerd entreegebied met de naam Port Laguna, aangekleed als een havenstadje.

ZIE OOK: Dit wordt het nieuwe entreegebied van Toverland: Port Laguna

Er komen onder meer winkels, horeca, toiletten, entertainment en een waterspeelplaats. Vanuit Port Laguna kunnen bezoekers straks de verschillende themadelen van Toverland betreden: Avalon, Magische Vallei, Troy Area, Magic Forest en Land van Toos. Nu komen gasten nog binnen in een grote loods.

Fenix wordt de eerste wing coaster in de Benelux. De imposante achtbaan - met zitjes naast de rail - is 813 meter lang. Passagiers gaan drie keer over de kop. De topsnelheid bedraagt 95 kilometer per uur.

ZIE OOK: Toverland onthult details en ontwerpen van spectaculaire wing coaster Fenix

Reacties
Bijdrage