Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Britse krant The Sun over de Efteling: 'Charmant anti-Disneyland'

14-01-2018, 22.24 uur

De Efteling wordt de hemel in geprezen door een Britse krant. Een journalist van The Sun omschrijft het Brabantse sprookjespark als "het beste themapark waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt".

"De Efteling is authentiek, aangenaam en traditioneel, maar met enkele heftige moderne thrillrides", schrijft Matthew Hampton in een reisverslag. Hij spreekt over "een charmant anti-Disneyland". "'Mickey wie?', zullen kleine kinderen vragen na afloop van een bezoekje."

"De attracties zijn fantastisch", vindt Hampton. Symbolica noemt hij "een verfrissende variant op een spookhuis". Van dive coaster Baron 1898 is de Brit nog meer onder de indruk. "Geloof me, deze achtbaan alleen is je reis al waard."

Ook de verschillende Holle Bolle Gijzen in het park vielen hem op. "Deze prullenbakken met een grote mond hebben allemaal iets weg van Donald Trump."

Wel waarschuwt de journalist zijn landgenoten dat de Efteling geen betaalde voordringpasjes heeft, zoals veel pretparken in Groot-Brittannië. "Betalen om voor te mogen dringen vinden Nederlanders net zo erg als dierenmishandeling."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be