Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Stuntman Disneyland Paris gewond tijdens show

14-01-2018, 01.29 uur

Een stuntman is zaterdag gewond geraakt bij een show in Disneyland Paris. Het incident vond plaats tijdens Moteurs... Action! in het Walt Disney Studios Park. Na het voorval werd de voorstelling stilgelegd. Toeschouwers moesten de tribunes verlaten.

Dat melden regionale media. De gewonde medewerker was een motorrijder. Het ging fout tijdens één van de stunts. Het slachtoffer is met een gebroken scheenbeen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De drie kwartier durende stuntshow Moteurs... Action! wordt dagelijks opgevoerd in een groot openluchttheater naast Rock 'n' Roller Coaster. De productie ging in 2002 in première.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be