Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand introduceert gratis wifi

14-01-2018, 17.50 uur

Bezoekers van Phantasialand kunnen tegenwoordig gebruikmaken van gratis wifi. In enkele delen van het Duitse pretpark is sinds deze winter draadloos internet beschikbaar. De verbinding heet simpelweg 'Internet'.

Tot voor kort bood Phantasialand alleen wifi aan in de hotels Matamba en Ling Bao. Nu zijn ook onder meer de themagebieden Berlin en Wuze Town uitgerust met wifi. Waarschijnlijk volgt de rest van het park later.

Phantasialand was tot nu toe één van de weinige grote attractieparken in Europa zonder wifi-verbinding voor bezoekers. Er is ook geen app met show- en wachttijden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be