Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Zo krijg je een exclusieve afscheidsbutton in Disneyland Paris

06-01-2018, 15.55 uur

Disneyland Paris neemt dit weekend voorlopig afscheid van spookhuis Phantom Manor. De iconische attractie uit 1992 is vanaf maandag maandenlang dicht voor een grootschalige renovatie. In het najaar van 2018 moeten de werkzaamheden zijn afgerond.

Op zondag worden er speciale afscheidsbuttons uitgedeeld aan de laatste bezoekers, maar daar moeten ze wel wat voor doen. Wie het exclusieve souvenirtje wil bemachtigen, spreekt in de ontvangsthal van Phantom Manor een medewerker aan met de Latijnse zin "Non omnis moriar" ("Ik zal niet helemaal sterven").

Op het hebbedingetje staat het logo van de attractie met de datum en de tekst "Dernier voyage avant l'interruption des visites". Er geldt een maximum van één button per persoon, zolang de voorraad strekt. Phantom Manor is zondag geopend tot 21.00 uur.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be