Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Star Wars-avondspektakel in Disneyland Paris vernieuwd

14-01-2018, 13.33 uur

De show Star Wars: A Galactic Celebration in Disneyland Paris heeft een make-over gehad. Zaterdagavond ging de vernieuwde versie van het avondspektakel in première. De voorstelling combineert vuurwerk, acteurs en videoprojecties op de gevel van The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park.

Op een groot podium voor het gebouw verschijnen Star Wars-personages als Darth Maul, Kylo Ren, Darth Vader, C-3PO, R2-D2, Chewbacca, Captain Phasma en verschillende Stormtroopers. Voor het eerst laat ook de nieuwe heldin Rey zich zien. Bovendien wordt er nu gebruikgemaakt van nieuwe effecten en meer projectoren.

A Galactic Celebration is onderdeel van de tweede editie van Star Wars-festival Season of the Force, dat duurt tot eind maart. Ondertussen blijft avondshow Disney Illuminations in het naastgelegen Disneyland Park dagelijks te zien.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be