Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Topdrukte in de Efteling: anderhalf uur wachten voor monorail

28-12-2017, 16.27 uurBeeld: Cindy Vervuren

Heel wat Nederlanders zijn vandaag op het idee gekomen om naar de Efteling te gaan. Volgens ingewijden verwelkomt het attractiepark ruim 30.000 bezoekers. Dat zorgt voor gigantische wachtrijen. Zo staat er een rij van maar liefst anderhalf uur voor de monorail bij het Volk van Laaf.

Ook in de rest van het pretpark is het druk. Bij attracties als Droomvlucht, Joris en de Draak, Baron 1898 en Symbolica schommelt de wachttijd tussen de drie kwartier en zeventig minuten. Veel rijen puilen uit, blijkt uit foto's van Cindy Vervuren en Stefan Schulte.

Alle reguliere parkeerplaatsen zijn vol. Vanwege de drukte blijft de Efteling vandaag een uur langer geopend dan gepland, tot 21.00 uur. Bovendien is er om 21.15 uur een extra voorstelling van watershow Aquanura.

De Winter Efteling - met een ijsbaan, een langlaufbaan en extra entertainment - duurt nog tot en met 31 januari 2018. De Vliegende Hollander en de Piraña zijn gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Door de lage temperaturen is momenteel ook de Python gesloten. Bovendien kampt de Bob al weken met een storing.









Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be