Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Parc Astérix opent nieuw hotel in 2018

18-12-2017, 13.28 uur

Parc Astérix krijgt een nieuw hotel. In april 2018 gaat Le Cité Suspendue open, op loopafstand van het Franse attractiepark. Er komen 150 kamers voor maximaal vijf personen, verspreid over drie 'dorpjes': Le Village des Druides, Le Village des Artistes en Le Village des Potiers.

Parc Astérix omschrijft Le Cité Suspendue als "een vergeten stad in het hart van een groot bos". Het hotel wordt opgetrokken in de stijl van de Kelten. "Het Keltische volk had een voorliefde voor bomen en de natuur. Om de flora en fauna te respecteren, werden alle huizen op palen gebouwd."

Er komt ook een groot restaurant. Het complex wordt voorzien van gratis wifi. Parkeren is eveneens gratis. Het is al mogelijk om hotelkamers te boeken voor volgend jaar.

Bezoekers van Parc Astérix kunnen al sinds 1999 blijven slapen in Hôtel des Trois Hiboux. Dat complex werd dit jaar uitgebreid met vijftig nieuwe kamers. Er zijn plannen voor een derde hotel met de naam Les Quais de Lutèce, dat in 2019 af moet zijn.



Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be