Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Breda krijgt rechtstreekse Efteling-bus

14-12-2017, 18.02 uur

Goed nieuws voor Efteling-fans uit Breda en omstreken. Tijdens de kerstvakantie pendelt er twee weken lang een rechtstreekse bus tussen Breda en de Efteling. Passagiers rijden in ongeveer veertig minuten zonder tussenstops vanaf station Breda naar het attractiepark.

's Ochtends vertrekt de Efteling-bus (lijn 802) om 08.55, 09.55, 10.25 en 11.25 uur. 's Avonds kunnen bezoekers om 17.55, 18.55, 19.25 en 20.25 uur weer opstappen in de Efteling. Het pretpark is in de kerstvakantie open van 11.00 tot tot 20.00 uur.

De Bredase Efteling-bus is voor iedereen toegankelijk. Reizigers kunnen gebruikmaken van de OV-chipkaart of een dalurendagkaartje. Er worden ook combitickets in het leven geroepen voor busvervoer inclusief Efteling-entree. Zo'n kaartje kost 37,50 euro, evenveel als de kassaprijs van de Efteling.

Het gaat om een pilot waarvoor de Efteling, de gemeente Breda en vervoersmaatschappij Arriva met elkaar samenwerken. Als de proef succesvol is, gaat de bus vanaf volgend voorjaar rijden op zaterdagen, zondagen en in schoolvakanties.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be