Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Van Leemhuyzen uit Samson & Gert zet Plopsaland op stelten in nieuwe YouTube-serie

11-12-2017, 22.20 uur

Plopsaland probeert bezoekers alvast warm te maken voor de Samson & Gert Kerstshow, die deze maand in het pretpark te zien is. In een nieuwe YouTube-serie wordt personage Eugène Van Leemhuyzen gevolgd terwijl hij voorbereidingen treft voor de nieuwe theatervoorstelling.

Vandaag kwam de eerste aflevering online. Daarin is te zien hoe Van Leemhuyzen de kantoren van Plopsaland binnenwandelt en een vergadering op stelten zet. De Burgemeester geeft hem aanwijzingen per telefoon.

De Samson & Gert Kerstshow - met showballet, kinderkoor en live-orkest - is vanaf 23 december te zien in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne. Op 6 en 7 januari zijn er voorstellingen in het Ethias Theater in Hasselt, gelegen bij het overdekte pretpark Plopsa Indoor. Naast Samson en Gert zijn ook de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen van de partij.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be