Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gaat theater slopen en opnieuw opbouwen

11-12-2017, 23.12 uurBeeld: @ED92live

Een theater in Disneyland Paris wordt binnenkort afgebroken en weer opnieuw opgebouwd. Er is een vergunning verleend voor de sloop van The Chaparral Theater in themagebied Frontierland, gelegen in het Disneyland Park.

De showlocatie maakt echter niet plaats voor een nieuwe attractie. Disneyland gaat een gloednieuw theater bouwen op ongeveer dezelfde plek. De huidige constructie is verouderd. Bovendien wordt het zicht vanaf de tribune belemmerd door twee opvallende pilaren.

The Chaparral Theater werd de afgelopen jaren gebruikt voor shows als Frozen Sing-Along en The Forest of Enchantment. De Frozen-voorstelling is nog te zien tot en met 7 januari 2018.

Een woordvoerder van Disneyland Paris kan nog niet inhoudelijk op de plannen ingaan.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be