Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Mirabilandia

Italiaans pretpark bouwt Ducati-gebied met motorachtbaan

27-11-2017, 21:54 uur | Reacties

In een Italiaans pretpark komt een groot themagebied te liggen dat helemaal in het teken staat van het bekende motorfietsmerk Ducati. Attractiepark Mirabilandia opent in 2019 een enorm Ducati-themadeel met onder andere een motorbike-achtbaan.

Dat heeft eigenaar Parques Reunidos vandaag bekendgemaakt. Ducati World krijgt een oppervlakte van 35.000 vierkante meter. "We combineren de laatste ontwikkelingen op het gebied van achtbanen, simulatoren en virtual reality, aangevuld met enkele kinderattracties", belooft directeur Fernando Eiroa.

ZIE OOK: Video: dit is de hoogste en snelste achtbaan van Europa

Bezoekers kunnen zich ook vergapen aan bijzondere Ducati-modellen in een speciale showroom. Daarnaast worden er Ducati-souvenirwinkels en themarestaurants gebouwd. "Hierdoor transformeert Mirabilandia in een internationale bestemming met gasten van over de hele wereld", denkt Eiroa.

Eerder ging het Spaanse pretparkresort PortAventura World in zee met automerk Ferrari voor het nieuwe pretpark Ferrari Land. Daar staat de hoogste en snelste achtbaan van Europa.

ZIE OOK: Veel kritiek op nieuw pretpark Ferrari Land: 'Teleurstellend en te duur'

Reacties
Bijdrage