Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Italiaans pretpark bouwt Ducati-gebied met motorachtbaan

27-11-2017, 21.54 uur

In een Italiaans pretpark komt een groot themagebied te liggen dat helemaal in het teken staat van het bekende motorfietsmerk Ducati. Attractiepark Mirabilandia opent in 2019 een enorm Ducati-themadeel met onder andere een motorbike-achtbaan.

Dat heeft eigenaar Parques Reunidos vandaag bekendgemaakt. Ducati World krijgt een oppervlakte van 35.000 vierkante meter. "We combineren de laatste ontwikkelingen op het gebied van achtbanen, simulatoren en virtual reality, aangevuld met enkele kinderattracties", belooft directeur Fernando Eiroa.

Bezoekers kunnen zich ook vergapen aan bijzondere Ducati-modellen in een speciale showroom. Daarnaast worden er Ducati-souvenirwinkels en themarestaurants gebouwd. "Hierdoor transformeert Mirabilandia in een internationale bestemming met gasten van over de hele wereld", denkt Eiroa.

Eerder ging het Spaanse pretparkresort PortAventura World in zee met automerk Ferrari voor het nieuwe pretpark Ferrari Land. Daar staat de hoogste en snelste achtbaan van Europa.

Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be