Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Deutschland Resort

Legoland investeert ruim 26 miljoen euro in nieuw piratenhotel

26-11-2017, 17.41 uur

Legoland Deutschland is bezig met de bouw van een enorm piratenhotel. Komend voorjaar opent Pirate Island, met bijna zeshonderd bedden verspreid over 142 kamers. Alle ruimtes worden aangekleed in piratenstijl.

Er komen ook een kinderspeeltuin en een themarestaurant met 440 zitplaatsen. De officiële opening staat op de planning voor 24 maart 2018.

Volgens Legoland is er veel vraag naar extra slaapplaatsen in het pretparkresort. Het vakantiepark van Legoland omvat nu al een hotel, bungalows en een camping.

Zusterpark Legoland Billund in Denemarken kondigde onlangs ook een nieuw hotel aan, dat vormgegeven wordt als een groot kasteel.



Meer Legoland Deutschland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be