Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitanten delen pikante knuffels uit aan kinderen

20-11-2017, 22:12 uur | Reacties

Belgische kermisexploitanten hebben voor veel opschudding gezorgd door seksueel getinte knuffels uit te delen. Het gaat om kleurrijke pluchen penissen met afbeeldingen van seksstandjes erop.

De kermis in de Belgische stad Lier wordt traditiegetrouw afgesloten met een 'beertjesworp', waarbij kermisbazen op de laatste avond gratis knuffeldieren naar kinderen gooien. Afgelopen zondag werden er ook behoorlijk gewaagde knuffels uitgedeeld, tot verbazing en woede van ouders en de gemeente.

ZIE OOK: 'Kermisattractie met bikinidames moet afgeplakt worden'

Kermisvoorzitter Robert De Roover biedt namens de organisatie zijn excuses aan. "Wie ons dit geflikt heeft, weten we niet", vertelt hij aan regionale media. Volgens hem worden de zakken met knuffels - geschonken door kermisexploitanten - vooraf niet geopend. "Alles gebeurt in vertrouwen en tot nu toe is altijd alles vlekkeloos verlopen. Wij vinden dit heel erg en weten niet welke ziekelijke geest zoiets doet voor kinderen."

De burgemeester van Lier en enkele wethouders hielpen mee met het uitdelen van de kindonvriendelijke knuffels. "Maar dit kan uiteraard niet", reageert wethouder Lucien Herijgers. "Het stadsbestuur wenst ook te benadrukken hiervoor niet verantwoordelijk te zijn."

ZIE OOK: Walibi overweegt juridische stappen tegen makers van pornofilm

Reacties