Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Blind date van rog uit Burgers' Zoo mislukt

17-11-2017, 09.11 uur

Een rog uit dierentuin Burgers' Zoo is er niet in geslaagd om een Engelse soortgenoot te versieren. De mannelijke luipaardpijlstaartrog van het Arnhemse dierenpark verhuisde twee jaar geleden naar een aquarium in het Engelse pretpark Legoland Windsor. Hij kreeg de opdracht om een vrouwtje te verleiden.

De blind date zou moeten zorgen voor nageslacht, maar het experiment liep uit op een flop. Woensdagavond keerde de rog na een lange reis onverrichter zaken terug naar de roggentunnel in het tropisch koraalrifaquarium van Burgers' Zoo.

"Helaas bleek er na een proefperiode van twee jaar nog altijd geen sprake van enige chemie tussen man en vrouw", schrijft de dierentuin. "Hopelijk lukt het in de nabije toekomst om opnieuw een vrouwtje van de juiste soort te vinden, waarbij de vonk wel overspringt."

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be