Madame Tussauds Amsterdam

Youtubers van StukTV zetten Madame Tussauds op stelten

16-11-2017, 07.00 uur | Reacties

YouTube-kanaal StukTV heeft opnieuw toegeslagen bij een bekende Nederlandse attractie. In een nieuwe video is te zien hoe de youtubers stiekem rondlopen door wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. Daar haalden ze onder meer een streek uit met het beeld van hun YouTube-concurrent Enzo Knol.

Het lukte de kwajongens om Knol te voorzien van een pet en een vest van StukTV. Ook de wassenbeelden van voetballer Rafael van der Vaart, turner Epke Zonderland en oud-president Barack Obama werden 'opgeleukt' met StukTV-merchandise. De videomakers zijn niet betrapt.


ZIE OOK: Youtubers op heterdaad betrapt bij inbraak in pretpark

StukTV en vlogger Enzo Knol lagen een tijdlang met elkaar in de clinch. De heren van StukTV besloten eind 2015 bij wijze van grap midden in de nacht een luidruchtig feest te vieren in de tuin van Knol. Dat viel niet in goede aarde.

Beide YouTube-kanalen hebben momenteel 1,6 miljoen abonnees. Het Madame Tussauds-filmpje is in minder dan een dag tijd al honderdduizenden keren bekeken.ZIE OOK: Youtubers proberen te koken in Walibi-achtbaan Goliath

Reacties