Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Blijft de nieuwe achtbaan van Slagharen 's winters open?

16-11-2017, 11.41 uur

Goed nieuws voor iedereen die deze winter naar Attractiepark Slagharen gaat. Tijdens de koude wintermaanden is de nieuwe lanceerachtbaan Gold Rush in principe gewoon operationeel. Dat bevestigt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings.

"De fabrikant schrijft voor dat we vanaf 5 graden boven het vriespunt mogen draaien en daar houden wij ons aan", legt de voorlichtster uit.

Slagharen heeft speciale wielverwarmers laten installeren in het station. "Daardoor zouden we de trein al kunnen laten rijden met een omgevingstemperatuur van 0 graden. De wielen worden dan verwarmd tot minimaal 5 graden."

Gold Rush komt uit de fabriek van de Duitse firma Gerstlauer. Passagiers worden vooruit, achteruit en weer vooruit gelanceerd met een topsnelheid van 90 kilometer per uur. De triple-launch coaster gaat twee keer over de kop.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be