Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium breekt nieuw waterpark weer af

10-11-2017, 18.55 uur

Een groot deel van een gloednieuw waterpark in het Dolfinarium is weer afgebroken. Alleen het geraamte van de waterspeelplaats staat nog overeind. Alle decoraties zijn plotseling weer verdwenen.

De gemeente blijkt een fout gemaakt te hebben bij het goedkeuren van de bouwvergunning. Het kleurrijke bouwwerk was niet getoetst aan het zogeheten beeldkwaliteitsplan, weet dagblad de Stentor. Vijf bewoners hadden bezwaar gemaakt tegen de komst van het waterpark.

Volgens een woordvoerder was het Dolfinarium zelf ook niet helemaal tevreden over de kwaliteit en het uiterlijk. In Mexico wordt inmiddels gewerkt aan nieuwe onderdelen op basis van een nieuw ontwerp, dat deze week is goedgekeurd door de gemeente. Kleurrijke elementen moeten plaatsmaken voor een meer natuurlijke uitstraling in houtkleuren.

Afgelopen zomer begon de bouw van het waterpark. De opening staat gepland voor het voorjaar van 2018. Dat is een jaar later dan gepland. De komende jaren worden er meer waterattracties toegevoegd.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be