Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Medewerker Bobbejaanland op non-actief vanwege Twitter-bericht

16-11-2017, 17.36 uur

Een medewerker van Bobbejaanland is vorige maand op non-actief gesteld naar aanleiding van een bericht op Twitter. Het personeelslid plaatste in het najaar een foto van een scherm waarop de openingstijden van de attracties staan.

Het scherm gaf aan dat waterattractie Banana Battle gesloten was vanwege weersomstandigheden. Dat was voor de directie van Bobbejaanland reden om de werknemer de rest van het seizoen niet meer in te plannen.

Een woordvoerster van het Vlaamse pretpark geeft aan dat er sprake was van "een vertrouwensbreuk omwille van zijn gedrag op social media ten opzichte van zijn werkgever". "Het is niet toegelaten om informatie te verspreiden die schadelijk is voor de reputatie van het park."

Bobbejaanland zegt bereid te zijn om in 2018 weer met de man in gesprek te gaan.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be