Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Bobbejaanland

Medewerker Bobbejaanland naar het ziekenhuis na incident bij achtbaan

09-11-2017, 17:41 uur | Reacties

Een medewerker van Bobbejaanland is afgelopen zaterdag behandeld in het ziekenhuis na een incident bij een achtbaan. Ene Jonas was bezig met het controleren van de beugels van de rollercoaster Typhoon toen een trein plotseling in beweging kwam.

"Vermoedelijk heeft mijn collega mij niet gezien", vertelt het personeelslid aan Looopings. "De trein begon te rijden met mij er nog in. Ik moest eruit springen, waardoor ik mijn linkervoet zwaar bezeerd heb." In het ziekenhuis bleek dat de voet ernstig verstuikt was. "Ik ben er op dit moment nog steeds herstellende van."

ZIE OOK: Bobbejaanland sluit achtbaan Typhoon na botsing

Een woordvoerster van Bobbejaanland heeft haar twijfels over het verhaal. "Volgens onze informatie is het niet gebeurd tijdens het wegrijden van een karretje", zegt ze. Ze benadrukt dat de werknemer op eigen houtje naar het ziekenhuis is gegaan, zonder het management van het pretpark in te lichten.

Afgelopen zomer raakten vijf bezoekers van Bobbejaanland lichtgewond toen twee karretjes van de Typhoon op elkaar botsten. Twee personen moesten met nekklachten naar het ziekenhuis worden gebracht.

ZIE OOK: Slachtoffer van ongeluk in Bobbejaanland overleden

Reacties
Bijdrage