Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Medewerker Bobbejaanland naar het ziekenhuis na incident bij achtbaan

09-11-2017, 17.41 uur

Een medewerker van Bobbejaanland is afgelopen zaterdag behandeld in het ziekenhuis na een incident bij een achtbaan. Ene Jonas was bezig met het controleren van de beugels van de rollercoaster Typhoon toen een trein plotseling in beweging kwam.

"Vermoedelijk heeft mijn collega mij niet gezien", vertelt het personeelslid aan Looopings. "De trein begon te rijden met mij er nog in. Ik moest eruit springen, waardoor ik mijn linkervoet zwaar bezeerd heb." In het ziekenhuis bleek dat de voet ernstig verstuikt was. "Ik ben er op dit moment nog steeds herstellende van."

Een woordvoerster van Bobbejaanland heeft haar twijfels over het verhaal. "Volgens onze informatie is het niet gebeurd tijdens het wegrijden van een karretje", zegt ze. Ze benadrukt dat de werknemer op eigen houtje naar het ziekenhuis is gegaan, zonder het management van het pretpark in te lichten.

Afgelopen zomer raakten vijf bezoekers van Bobbejaanland lichtgewond toen twee karretjes van de Typhoon op elkaar botsten. Twee personen moesten met nekklachten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be