Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: It's a Small World in Disneyland Paris in kerstsferen

17-11-2017, 14.45 uur | Reacties

It's a Small World in Disneyland Paris is klaar voor het kerstseizoen. Vanaf vandaag staat de populaire attractie in het teken van Kerstmis. Decors en poppen zijn voorzien van kerstdecoraties en kerstmutsen.

Tijdens een zeven minuten durende vaartocht laten bijna driehonderd poppen zien hoe er over de hele wereld kerst wordt gevierd. Ook Sinterklaas en Zwarte Piet komen voorbij. De beroemde Small World-melodie wordt nu afgewisseld met kerstmuziek.

Vanwege de ombouw was de darkride de afgelopen dagen gesloten. Het kerstseizoen van Disneyland Paris duurt nog tot en met 7 januari 2018.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be