Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Gigantische rijen in Walibi Belgium door computerstoring

02-11-2017, 23.51 uur

Voor de ingang van Walibi Belgium stonden vanochtend vele honderden mensen te wachten. Door een computerstoring lukte het niet om entreekaarten van bezoekers te scannen. Gigantische rijen waren het gevolg.

Dat meldt een regionale krant. Sommige gasten hebben naar eigen zeggen ruim een uur staan wachten. Uiteindelijk kon het probleem verholpen worden. Ter compensatie bleef het pretpark een uur langer open dan gepland, tot 19.00 uur.

Walibi trok veel bezoekers vanwege Halloween. Het halloweenseizoen in het attractiepark duurt nog tot en met zondag 5 november. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november vinden er speciale avondopenstellingen plaats. De poorten sluiten dan om 22.00 uur.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be