Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Wederom geen vuurwerk in Bobbejaanland na fataal ongeval

31-10-2017, 21.12 uurBeeld: Bob Van Dyck

Een geplande vuurwerkshow in Bobbejaanland is vanavond niet doorgegaan. Eigenlijk zouden bezoekers om 20.45 uur kunnen kijken naar een groot vuurwerkspektakel ter gelegenheid van Halloween. Vanwege een dodelijk ongeluk, dat zaterdag plaatsvond, is besloten om de show te schrappen.

De directie van het Vlaamse pretpark wil daarmee medeleven en respect betuigen aan de nabestaanden van het slachtoffer. Antwerpenaar Dirk Verbeke (67) maakte zaterdagmiddag een val van enkele meters toen hij in de attractie Aztek Express wilde stappen. Hij stierf later in het ziekenhuis.

Bezoekers worden bij de kassa en de entree geïnformeerd over de annulering van het vuurwerk, vertelt een woordvoerster aan Looopings. De boodschap is ook meermaals omgeroepen via de luidsprekers in het park.

Bobbejaanland was vanavond tot 21.00 uur geopend. Op zaterdag 28 oktober, de dag van het ongeluk, werd er ook geen vuurwerk afgestoken. Een dag later ging de vuurwerkshow wel door. Gisteren werd bekend dat het slachtoffer van het ongeval is overleden.

De volgende en laatste halloweenavond van het jaar vindt plaats op zaterdag 4 november. Of het vuurwerk dan wel te zien is, heeft Bobbejaanland nog niet bekendgemaakt.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be