Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert Marvel-festival Summer of Super Heroes

27-10-2017, 12.52 uurBeeld: Nick Jespers

Disneyland Paris staat komende zomer in het teken van de superhelden van Marvel. Van 10 juni tot en met 30 september 2018 vindt in het Walt Disney Studios Park het Marvel-festival Summer of Super Heroes plaats, met Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord uit Guardians of the Galaxy, Black Widow, Doctor Strange en Loki.

Dat hebben Marvel Studios en Disneyland Paris vandaag bekendgemaakt op London Comic Con. Er komen meet-and-greets en speciale voorstellingen, met als hoogtepunt een spectaculaire theatershow in Studio 2.

"We combineren de verhalen van onze helden met technologie die vijf jaar geleden nog niet eens bestond", zegt creatief directeur Mark Huffman. "We maken gebruik van speciale effecten en fantastische stuntmensen en stuntcoördinators voor een indrukwekkende 360 graden-ervaring."

De Marvel-stuntshow is de vervanger van theatervoorstelling CinéMagique. Die was afgelopen voorjaar voor het laatst te zien.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be