Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoo Berlin

Dierentuin wil gefrustreerd pandavrouwtje genezen met seks

24-10-2017, 13.51 uur

De dierentuin in de Duitse hoofdstad Berlijn gaat proberen om een pandavrouwtje op een bijzondere manier te genezen. Reuzenpanda Meng Meng (4) in Zoo Berlin loopt bijna voortdurend achteruit. Seksuele prikkels moeten ervoor zorgen dat ze daarmee stopt.

Binnenkort wordt de panda in contact gebracht met het drie jaar oudere mannetje Jiao Qing. Dat is uitzonderlijk, omdat panda's in gevangenschap rond deze tijd van het jaar normaal gesproken apart worden gehouden. Het paringsseizoen loopt van februari tot mei.

"Meng Meng doet tegendraads vanwege haar pubertijd", weet dierentuindirecteur Andreas Knieriem. "Haar omgekeerde loopje is een protest tegen dingen waar ze een hekel aan heeft, of het nou haar voedsel of haar verzorger is." Hij hoopt dat een romance de frustraties van de panda kan wegnemen.



Meer Zoo Berlin
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be