Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Brand uitgebroken in Attractiepark Slagharen

21-10-2017, 11:40 uur | Reacties

In Attractiepark Slagharen is vanochtend een brand uitgebroken. Eén van de huisjes in het vakantiepark ging volledig in vlammen op. Het gaat om een houten Buffalo Ranch House, gelegen achter het reuzenrad.

Er vielen geen gewonden, bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. Wel kwam er asbest vrij. "We vermoeden dat de oorzaak te maken heeft met de kachel in het huisje", laat hij weten. "We hebben het huisje in overleg met de politie gecontroleerd laten afbranden."


ZIE OOK: Slagharen gaat oude vakantiehuisjes afbreken: plek voor nieuwe attracties

De logees waren zelf niet aanwezig toen de brand ontstond. Ze worden ondergebracht in een andere accommodatie. Ook enkele andere huisjes in de omgeving zijn ontruimd vanwege rooklucht. "Wij zorgen voor iedereen voor een passende oplossing", aldus Dekkers.

Wie een Buffalo Ranch House boekt, heeft de beschikking over een eigen verzorgpony. Slagharen had eerder aangekondigd dat de verouderde huisjes na afloop van dit seizoen gesloopt worden. De pony's verhuizen naar het nabijgelegen vakantiepark PonyparkCity.ZIE OOK: Attractiepark Slagharen verhuist pony's

Reacties