Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Brand uitgebroken in Attractiepark Slagharen

21-10-2017, 11.40 uur

In Attractiepark Slagharen is vanochtend een brand uitgebroken. Eén van de huisjes in het vakantiepark ging volledig in vlammen op. Het gaat om een houten Buffalo Ranch House, gelegen achter het reuzenrad.

Er vielen geen gewonden, bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. Wel kwam er asbest vrij. "We vermoeden dat de oorzaak te maken heeft met de kachel in het huisje", laat hij weten. "We hebben het huisje in overleg met de politie gecontroleerd laten afbranden."

De logees waren zelf niet aanwezig toen de brand ontstond. Ze worden ondergebracht in een andere accommodatie. Ook enkele andere huisjes in de omgeving zijn ontruimd vanwege rooklucht. "Wij zorgen voor iedereen voor een passende oplossing", aldus Dekkers.

Wie een Buffalo Ranch House boekt, heeft de beschikking over een eigen verzorgpony. Slagharen had eerder aangekondigd dat de verouderde huisjes na afloop van dit seizoen gesloopt worden. De pony's verhuizen naar het nabijgelegen vakantiepark PonyparkCity.







Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be