Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fort Fun Abenteuerland

Rodelachtbaan weer open na tragisch ongeluk

14-10-2017, 21.35 uur

De rodelachtbaan in het Duitse pretpark Fort Fun Abenteuerland is weer open. Vorige week zaterdag raakte een 12-jarige jongen ernstig gewond tijdens een ritje in de alpine coaster Trapper Slider. Daarbij verloor hij zijn onderbeen.

"Twee onafhankelijke deskundigen en de fabrikant van de attractie hebben de volledige constructie uitgebreid onderzocht", laat Fort Fun weten in een verklaring. "Er is geen technisch mankement aangetroffen." Vanaf vandaag is de baan weer in bedrijf.

Voor de zekerheid werden er wel extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo hangen er nieuwe waarschuwingsborden die bezoekers wijzen op de regels. "We zullen er alles aan doen om te voorkomen dat zo'n incident in de toekomst nog eens gebeurt."

Over de huidige toestand van het slachtoffer doet het pretpark geen uitspraken. "We respecteren de privacy van de familie."

Meer Fort Fun Abenteuerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be