Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zoekt stuntmannen en -vrouwen voor nieuwe spektakelshow

13-10-2017, 09.24 uur

Er komt een nieuwe stuntshow in Disneyland Paris. Voor een nieuwe productie, die volgend jaar in première gaat, is Disneyland op zoek naar stuntmannen, stuntvrouwen en acrobaten. Dat blijkt uit een online vacature.

"Disneyland Paris zoekt artiesten om iconische rollen te spelen in onze superproducties", staat in de omschrijving. Hoewel er geen naam genoemd wordt, gaat het volgens ingewijden om een voorstelling met de superhelden van Marvel.

Kandidaten moeten ervaring hebben met dans, acrobatiek, fysieke stunts of freerunning. Acteertalent noemt men "een bonus". Er worden mannen tussen 1.75 meter en 1.93 meter gezocht. Vrouwen mogen tussen 1.63 meter en 1.80 meter lang zijn.

De audities vinden plaats in Londen op 20, 21 en 22 november. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. De contracten lopen van maart tot eind september 2018.

De stuntshow, die nog niet officieel is aangekondigd, wordt naar alle waarschijnlijkheid de vervanger van theatershow CinéMagique in het Walt Disney Studios Park. Die werd eind maart voor het laatst opgevoerd. Sindsdien staat de theaterzaal in Studio 2 leeg. Er gingen al langer geruchten over een Marvel-show.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be