Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa grijpt naast nieuw zwembad in Antwerpen

02-10-2017, 22.23 uur | Reacties

Plopsa mag toch geen nieuw zwemparadijs bouwen in Antwerpen. Het pretparkbedrijf was in de race om een nieuw waterpark uit de grond te stampen in het Antwerpse district Deurne, in samenwerking met de stad Antwerpen. Het project gaat echter niet door.

De stad heeft besloten om voor de bouw van het zwembad in zee te gaan met sportketen Sportoase. Die beslissing is een klap in het gezicht van Plopsa, dat al jaren met het project bezig was. Er waren zelfs al ontwerpen verschenen voor 'Plopsaqua Deurne'.

"Antwerpen zou een ideale locatie zijn", zei Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof vorig jaar. Hans Bourlon, directeur van Plopsa-eigenaar Studio 100, liet begin dit jaar nog weten veel vertrouwen te hebben in een gunstige afloop.

Het zwembad in Antwerpen zou draaien om verschillende figuren uit de stal van Studio 100, waaronder Maya de Bij. "Je kunt niet altijd winnen", reageert Van den Kerkhof nu.

Op dit moment heeft Plopsa één waterparadijs: Plopsaqua De Panne, bij pretpark Plopsaland. Er zijn nog plannen voor Plopsa-baden in de Belgische steden Mechelen en Landen.

Meer Plopsa Group
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be