Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen verhuist pony's

21-09-2017, 17.25 uur

De pony's van Attractiepark Slagharen gaan verhuizen. Eerder dit jaar werd al bekend dat het Overijsselse pretpark afscheid gaat nemen van alle pony's. Nu is duidelijk waar de dieren ondergebracht zullen worden.

Het nabijgelegen vakantiepark PonyparkCity, dat geen onderdeel is van Attractiepark Slagharen, neemt de pony's over. Dat bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. "We weten dat ze daar in goede handen zijn", zegt hij.

Tot eind oktober is het nog mogelijk om in Slagharen een Buffalo Ranch House met een pony te huren. Daarna worden de verouderde vakantiehuisjes gesloopt. Ook bij de Indian Pony Ride in het pretpark gaan de pony's weg. De attractie wordt later vervangen door iets nieuws.

PonyparkCity wordt sinds 2014 gerund door een externe ondernemer. Het vakantiepark ligt in Collendoorn, op ongeveer vijf kilometer afstand van Slagharen.

In een ver verleden ging Attractiepark Slagharen door het leven als Ponypark Slagharen. De oude naam wordt al sinds 1998 niet meer gebruikt.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be