Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Briljante remake van Efteling-achtbaan Baron 1898 in computerspel

16-09-2017, 15.34 uur

Is dit de perfecte remake van Baron 1898 in de Efteling? Een gamer heeft de bekende dive coaster uit het Kaatsheuvelse attractiepark tot in de details nagebouwd met behulp van computerspel Planet Coaster. Dat is te zien in een YouTube-video.

Dave Lancel, beter bekend als Operateur, was maanden met de indrukwekkende creatie bezig. Hij is een groot liefhebber van de Baron. "Persoonlijk vind ik het de mooiste achtbaan ter wereld", laat hij weten.

Eerder gebruikte Lancel de simulatiegame om themagebied Frontierland uit Disneyland Paris na te maken, inclusief achtbaan Big Thunder Mountain en spookhuis Phantom Manor.

Vorig jaar verscheen er ook al een Planet Coaster-remake van Baron 1898. Ook De Vliegende Hollander werd al eens nagebouwd.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be