Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Honden achtergelaten op parkeerplaats Efteling: 'Schandalig dit'

09-09-2017, 14.33 uur

Op de parkeerplaats van de Efteling zijn vanmiddag twee honden achtergelaten. De huisdieren zaten opgesloten in een auto, terwijl de eigenaar in geen velden of wegen te bekennen was. Dat meldt ene Aukske op Facebook.

"Schandalig dit...", aldus de vrouw. "Twee honden in de auto terwijl er gewoon een hondenkennel is." Ze heeft een personeelslid van het attractiepark ingelicht. "Medewerker is er nu mee bezig."

De honden zaten in een lichtblauwe Suzuki Alto uit 1997. Boven het dashboard hing een vlaggetje van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord.

De Dierenbescherming pleitte afgelopen maand nog voor speciale waarschuwingsborden op het parkeerterrein van de Efteling. Bij dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen staat al zo'n bord.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be