Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Wachtrij bij nieuwe Efteling-attractie Symbolica was nog nooit zo kort

08-09-2017, 17.04 uur

De nieuwe Efteling-attractie Symbolica nog steeds niet gezien? Voor wie per se wilde wachten tot de grootste drukte voorbij is, zijn doordeweekse dagen in september een goed moment om langs te komen. De wachttijd bij Symbolica was nog nooit zo kort.

Nu het drukke hoogseizoen achter de rug is, zijn ook de enorme wachtrijen bij de attractie verdwenen. In juli en augustus liep de wachttijd regelmatig op tot honderd minuten. Op dit moment hoeven bezoekers in de reguliere rij slechts vijf minuten geduld te hebben.

De single riders-rij is helemaal leeg. Ook de rest van het pretpark is uitgestorven. Alleen bij Droomvlucht en Joris en de Draak (tien minuten) is het drukker.

Symbolica ging op 1 juli open. In de interactieve darkride maken bezoekers een ritje van ongeveer zeven minuten door het Paleis der Fantasie, onder leiding van tovernar Pardoes. Er zijn drie verschillende routes met elk een eigen thema. De bouw kostte 35 miljoen euro. Daarmee is het de grootste en duurste Efteling-attractie ooit.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be