Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vernieuwt Sports Bar: 'Place to be voor sportliefhebbers'

10-08-2017, 19.25 uur

Bezoekers van Walibi Holland hoeven niets meer te missen van hun favoriete sport. In de vernieuwde Sports Bar van het pretpark zijn de hele dag sportwedstrijden te zien. "Het is de place to be voor sportliefhebbers", zegt een woordvoerder.

Het interieur en het assortiment van het American Café ondergingen dit seizoen een renovatie. De bar in themadeel Hollywood The Main Street, bij de ingang van het park, werd voorzien van moderne tv's en sportattributen. Aan de muren hangen onder meer iconische foto's, sportshirts, ski's, honkbalknuppels, een dartbord en een racefiets.

Het horecapunt wordt tegenwoordig 'Sports Bar: American Café' genoemd. Er staan kluisjes waarin bezoekers hun telefoon kunnen opladen. Ook is er nu verse koffie verkrijgbaar. "We serveren er de lekkerste koffie van het park", aldus de voorlichter.

Het cafeetje is dagelijks open vanaf 09.30 uur, een half uur voordat de rest van Walibi opengaat.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be