Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque de Atracciones de Madrid

Vier achtbanen dicht in Spaans pretpark

10-08-2017, 21.02 uur

In één van de grootste pretparken van Spanje zijn momenteel vier achtbanen dicht. Bezoekers van Parque de Atracciones de Madrid moeten er rekening mee houden dat ze geen ritje kunnen maken in de rollercoasters Abismo, TNT Tren de la Mina, Vértigo en Vagones Locos.

Looping coaster Abismo kampt met een technisch mankement. Het is niet duidelijk wanneer de achtbaan weer open kan. Hetzelfde geldt voor wildemuisachtbaan Vértigo. Mijntrein TNT Tren de la Mina is gesloten sinds een ongeluk op 16 juli. Toen botsten twee treinen op elkaar, waardoor tientallen passagiers gewond raakten.

Bovendien zijn verschillende kinderattracties - waaronder de kinderachtbaan Vagones Locos en een theater - niet in gebruik vanwege werkzaamheden. Een deel van het park is afgesloten met bouwhekken.

Op de website van Parque de Atracciones wordt geen melding gemaakt van alle sluitingen. Wel worden er veel kortingskaartjes uitgedeeld. Dankzij acties op social media kunnen bezoekers al naar binnen voor 14,95 euro in plaats van 31,90 euro.Meer Parque de Atracciones de Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be