Parque de Atracciones de Madrid

Vier achtbanen dicht in Spaans pretpark

10-08-2017, 21:02 uur | Reacties

In één van de grootste pretparken van Spanje zijn momenteel vier achtbanen dicht. Bezoekers van Parque de Atracciones de Madrid moeten er rekening mee houden dat ze geen ritje kunnen maken in de rollercoasters Abismo, TNT Tren de la Mina, Vértigo en Vagones Locos.

Looping coaster Abismo kampt met een technisch mankement. Het is niet duidelijk wanneer de achtbaan weer open kan. Hetzelfde geldt voor wildemuisachtbaan Vértigo. Mijntrein TNT Tren de la Mina is gesloten sinds een ongeluk op 16 juli. Toen botsten twee treinen op elkaar, waardoor tientallen passagiers gewond raakten.


ZIE OOK: Tientallen gewonden bij ongeluk met achtbaan in Spanje

Bovendien zijn verschillende kinderattracties - waaronder de kinderachtbaan Vagones Locos en een theater - niet in gebruik vanwege werkzaamheden. Een deel van het park is afgesloten met bouwhekken.

Op de website van Parque de Atracciones wordt geen melding gemaakt van alle sluitingen. Wel worden er veel kortingskaartjes uitgedeeld. Dankzij acties op social media kunnen bezoekers al naar binnen voor 14,95 euro in plaats van 31,90 euro.ZIE OOK: Man ernstig gewond bij ongeluk met achtbaan

Reacties