Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Ontwerpen van nieuw entreegebied Toverland uitgelekt

02-08-2017, 17.06 uur

Toverland krijgt volgend jaar een gloednieuw entreegebied. Vanaf vandaag weten we hoe het nieuwe gedeelte er ongeveer uit komt te zien. Via Facebook lekten ontwerpen van de uitbreiding uit. Daarop is te zien dat de zone wordt aangekleed als een sfeervol havenstadje.

Er komen volgens de tekening onder meer kassahuisjes, een souvenirwinkel en een theater. Vanaf een groot plein kunnen bezoekers straks kiezen uit de drie themagebieden Magische Vallei, Troy Area en een nieuw themagebied met onder meer een wing coaster. Nu bevindt de ingang van het Limburgse pretpark zich nog in een grote loods.

In mei kwamen al bouwtekeningen naar buiten.

Volgens een woordvoerster van Toverland gaat het niet om definitieve ontwerpen. "Deze tekeningen zijn in de zomer van 2015 gemaakt als een voorstudie voor onze uitbreiding", legt ze uit. "In de tussentijd zijn er behoorlijk wat wijzigingen aangebracht aan de plannen." Het park komt later met meer informatie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be