The London Resort

Grote twijfels over megapretpark Londen

01-08-2017, 17:41 uur | Reacties

Gaan de plannen voor een gigantisch pretpark in de buurt van Londen ooit nog door? Veel Britten hebben daar hun twijfels over nu het megaproject voor de vierde keer is uitgesteld. De initiatiefnemers laten weten dat het park op zijn vroegst opent in 2023. Dat is vier jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Op de officiële Facebook-pagina van het project wordt teleurgesteld gereageerd. "Vier jaar na de aankondiging lopen jullie al vier jaar achter op het schema", sneert Dave Howatson. "Dus in principe is er niets gebeurd? Het wordt gewoon gênant. Ik hoor het wel als de werkzaamheden beginnen."


ZIE OOK: Filmmaatschappij Paramount trekt zich terug uit megapretpark Londen

"Ik denk niet dat het er ooit nog van gaat komen", zegt Daniel Orme. "Het gaat gewoonweg niet gebeuren", vreest Andrew Byles. Charlie Booker: "Om eerlijk te zijn denk ik niet dat het nog doorgaat."

De bouw kost naar schatting 3,5 miljard euro. Tot voor kort werkten de initiatiefnemers samen met filmmaatschappij Paramount, maar het entertainmentbedrijf heeft zich onlangs teruggetrokken. Sindsdien wordt het project London Resort in plaats van London Paramount genoemd. Plannen voor attracties rond Paramount-films als Star Trek en Mission: Impossible zijn van de baan.

ZIE OOK: 'Mijlpaal voor nieuw megapretpark in Londen'

Reacties