Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Video: epische vijftien minuten durende vuurwerkshow in Phantasialand

09-07-2017, 12.25 uur

Phantasialand heeft veel indruk gemaakt met een gigantische vuurwerkshow. Het Duitse attractiepark viert het vijftigjarig bestaan deze zomer met vier Celebration Days, die worden afgesloten met een epische slotshow. Gisteren vond de eerste editie plaats.

Bezoekers waren op de Kaiserplatz in het hart van het park getuige van een vijftien minuten durend vuurwerkspektakel op geremixte muziek van bekende Phantasialand-attracties.

Zo kwamen deuntjes voorbij van Taron, Talocan, Temple of the Night Hawk, Winja's Fear & Force, Black Mamba, Maus au Chocolat, Hotel Tartüff en Chiapas. De soundtrack van de show - geproduceerd door de Duitse firma IMAscore - is voor 5 euro verkrijgbaar op cd.

Tijdens de Celebration Days is het pretpark open van 09.00 tot 00.00 uur. Overdag zijn er verschillende optredens van artiesten. De andere drie edities vinden plaats op zaterdag 22 juli, zaterdag 5 augustus en zaterdag 19 augustus.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be