Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Verzorgers dierentuin redden ontsnapte wallaby uit het water

08-07-2017, 20.02 uur | Reacties

Bezoekers van een dierentuin in Belgiƫ waren vanmiddag getuige van een bijzondere reddingsactie. Toen een jonge wallaby in dierenpark Pairi Daiza uit zijn verblijf ontsnapte en in het water terechtkwam, schoten vijf verzorgers te hulp.

De medewerkers sprongen het water in om het onfortuinlijke dier te redden. Onder luid applaus van bezoekers werd het beest uiteindelijk uit het water gehaald. De wallaby kon ontsnappen via een naastgelegen treinspoor.

"Normaal gesproken houden wallaby's niet van water", vertelt een woordvoerster van het themapark aan Looopings. "Bovendien kunnen ze niet goed zwemmen. De wallaby maakt het goed en rust nu even uit."Meer Pairi Daiza
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be