Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Efteling-abonnees toch met korting naar Ferrari Land

02-07-2017, 15.28 uur

Abonnementhouders van de Efteling kunnen toch met korting naar het nieuwe pretpark Ferrari Land. Met behulp van een slim trucje is het mogelijk om binnen te komen voor 25 euro per persoon. Tot nu toe moesten Efteling-abonnees 60 euro betalen voor een entreekaartje.

Ferrari Land is onderdeel van pretparkresort PortAventura World in het Spaanse Salou, net als het bekende PortAventura Park. Wie een Efteling-abonnement heeft, mag gratis naar PortAventura Park, maar niet naar Ferrari Land. Officieel worden er geen losse entreebewijzen voor het nieuwe Ferrari-park verkocht, met als gevolg dat er niets anders op zat dan het aanschaffen van een duur combiticket.

Daar komt nu verandering in. Bezoekers met een Efteling-pasje kunnen een gratis toegangsbewijs voor PortAventura Park halen bij de gastenservice. Eenmaal in het park is het mogelijk om het gratis kaartje bij een speciale balie te upgraden naar een combiticket - ook geldig voor Ferrari Land. Dat kost 25 euro per persoon.

Ferrari Land opende in april dit jaar, met als belangrijkste attractie de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Tot nu toe vallen de bezoekersaantallen tegen. De meeste gasten van PortAventura laten het Ferrari-park links liggen. Wachtrijen zijn er nauwelijks.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be