Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nerds mogen gratis naar Movie Park Germany

22-06-2017, 14.51 uur

Slimme scholieren hoeven niet te betalen voor een bezoek aan Movie Park Germany. Wie minstens vier tienen op zijn of haar rapport heeft staan, krijgt op maandag 17 of dinsdag 18 juli gratis toegang. Bovendien mogen de bollebozen vier vrienden met 40 procent korting meenemen.

De knappe koppen moeten bij de ingang van het Duitse pretpark hun identiteitsbewijs en rapport laten zien. Dat kunnen cijferlijsten zijn van een basisschool, een middelbare school, een hogeschool of een universiteit.

De nerd-actie wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden. In 2016 brachten 2500 slimmeriken een gratis bezoek aan Movie Park Germany als beloning voor hun hoge rapportcijfers.

Het attractiepark opende onlangs de spectaculaire lanceerachtbaan Operation Enterprise.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be